Vrouw, 29 jaar
maart 2, 2017
Vrouw, 40 jaar:
november 15, 2017

Vrouw, 39 jaar:

Totaal niet wetend wat me te wachten staat, loop ik binnen bij de praktijk van Danielle. Even een intropraatje gedaan waarom ik een afspraak heb gemaakt en waar mijn behoefte ligt.

Ik wil meer rust hebben en kunnen voelen in mijn chaotische leven en beter kunnen plannen. Ok,… ik ga liggen en Danielle begint met de sessie. Het ruikt lekker, er staat een ontspannen muziekje op en de rust voel ik meteen. Heerlijk! Na een half uur val ik bijna in slaap en ervaar ik allemaal witte lichtstippen tijdens de sessie. Ik doe mijn ogen open en vraag aan Danielle of ze met een zaklamp bezig is,…maar nee,…dat was het niet. Huh? Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Raar,… ik doe mijn ogen weer dicht, mijn schouders zakken en voelen de totale ontspanning..

Na de sessie ontwaak ik als het ware en zie het helder. Het creatieve kindsdeel in mij, wat de kop in is gedrukt door mijn ouders en de maatschappij, is ontwaakt. Ik leef mijn ik, ik leef mijn dromen,…en dat had ik voor de sessie nog niet gezien. Dank Danielle voor dit inzicht. Het is nu rustig en geordend en ik durf mezelf te zijn. Dank je wel!