Over mij

En dan iets over mezelf…

Ik ben Danielle Rijkers, 48 jaar en moeder van drie heerlijke pubers. Na jarenlang in het tropische Bonaire te hebben gewoond, ben ik in 2017 weer in Dommelen neergestreken. Hier combineer ik een parttime rol binnen het bankwezen met mijn praktijk aan huis.

Fascinatie voor het spirituele heb ik altijd gehad. Maar na een spontane Kundalini awaking in 2014 is mijn spirituele reis in een stroomversnelling geraakt. Inmiddels voel en weet ik dingen, die voor anderen misschien (nog) niet zichtbaar zijn. Maar mijn nuchtere en praktische insteek zorgt voor een mooie balans hierin 😉

Ik voel me oprecht dankbaar dat al zoveel mensen mij hebben weten te vinden. En dat ik even met ze mee heb mogen lopen in hun zoektocht naar balans. Het is zo mooi om te zien hoe deze mensen beter in hun kracht komen staan, hun intuïtie weer gaan volgen, hun richting vinden en meer zelfrespect en zelfvertrouwen krijgen. Ook het zien verdwijnen van fysieke klachten vind ik nog steeds heel bijzonder.

Spiritualiteit is voor veel mensen misschien een beetje zweverig. Met een open hart, een open mind, en beide benen op de grond probeer ik spiritualiteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Naast een flinke portie levenservaring, hierbij mijn opleidingen op het gebied van healing:

  • ET Healing
  • Zuiver Waarnemen 
  • Mediumschap en Trance Healing
  • Reconnective Healing 
  • Quantum Touch 
  • Aura-Chakra Practitioner 
  • Bach Bloesem Therapie
  • Kundalini Reiki 
  • Usui Reiki 

De naam Santosha komt trouwens uit het Sanskriet, een oude heilige taal. Het betekent:

“Een oprechte dankbaarheid kunnen voelen, zelfs als niet alle randvoorwaarden van geluk aanwezig zijn (geld, carrière, huis, partner). Dat je in elke situatie het mooie ervan kunnen zien, ondanks dat het altijd beter kan misschien.”