Ervaringen en reacties van mijn clienten:


Vrouw, 31 jaar:
Danielle heeft een sessie bij me gedaan op afstand (we waren op twee verschillende plekken). Ik ervaar Danielle als een echt gevoelsmens. Ze kon niet alleen precies voelen wat mijn lichaam nodig had, ook kon ze vanuit het ervaren van de energie in mijn lichaam zeer treffend verwoorden wat er op verschillende plaatsen bij mij speelde. Daarnaast kwam ze met hele praktische tips die mij vooruit hielpen de tijd erna. Ik vind het bijzonder hoe treffend iemand kan voelen wat er binnenin mij is (stiekem nog beter dan ik zelf ;-))


Vrouw, 42 jaar:
Zonder verwachtingen en zonder hele specifieke klachten ging ik naar Danielle toe. Ik was vooral op zoek naar iets meer balans en rust en was benieuwd wat ze voor me kon doen. De sessies waren heerlijk ontspannen. Ik hoefde niets te doen, Danielle deed het werk. Ik merkte vrij snel dat er ook echt iets gebeurde. Vooral rond mijn buik. Ik heb vaak een 'zware' buik in verband met endometriose. Al vrij snel begon mijn buik flink te rommelen. Na drie sessies kan ik oprecht zeggen dat mijn buik een stuk lichter aanvoelt. Daarnaast ervaar ik ook een stuk bewustwording. Danielle kon een aantal dingen voelen die ook echt kloppen. Ik werd me bewust van wat je zelf ook kan doen. Danielle heeft me daar een handje bij geholpen. Ik heb de sessies als prettig en heel ontspannen ervaren. Het heeft me zeker goed gedaan en meer rust en balans gebracht.


Vrouw, 45 jaar:
Helaas heb ik veel fysieke klachten, met name in mijn voeten, benen en heupen. Maar de sessie bij Danielle heeft wel iets in gang gezet...Ik voel na de sessie nog steeds tintelingen tot in mijn tenen, is de pijn in mijn linkervoet stukken minder, en voel ik me nog steeds ontspannen (ik heb zo heerlijk geslapen). Ik voel nu gerichte steekjes in mijn zitbeen en zie dit als positief omdat ik denk dat de genezing een boost heeft gekregen.


Vrouw, 47 jaar:
Bedankt Danielle voor deze mooie en inzichtgevende ervaring en naturlijk het gesprek en de tips....echt een aanrader!


Vrouw, 73 jaar:
Het ging al een poosje niet goed met me. Via Facebook kwam ik in contact met Danielle. Ik ging erheen en ik dacht: "Het kan nooit kwaad, we zien wel hoe het loopt." Nu (na 4 keer behandeld te zijn) ben ik weer mezelf, heb de dingen beter onder controle en voel me lichter en weer met meer humor in het leven staan. Danielle straalt veel rust uit en luistert naar je. De behandelingen zijn heel prettig; je kunt je heerlijk ontspannen, met een subtiel muziekje op de achtergrond en lekker geuren. Een echte aanrader! Als het weer eens niet zo lekker gaat, dan ga ik graag weer terug naar Danielle!  


Vrouw, 64 jaar:
Redelijk bekend met de 'termen' in de werkwijze ging ik naar Danielle toe. Mijn hulpvraag was: beter slapen. Na de tweede sessie merkte ik dat er veel meer ontspanning was in mezelf. Ik kon zonder twijfel iets beslissen. En dus ook doen. Het gevolg is dat het geluksgevoel komt; trots op mezelf zijn, luisteren naar mijn intuitie, en accepteren dat het goed is. Om de pijn in mijn schouder nogmaals te bestrijden moest ik naar de huisarts. En daarna nog wat natuurlijke pijnstilling. Alles bij elkaar slaap ik nu redelijk.


Vrouw, 41 jaar:
Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel toen ik deze praktijk tegenkwam op Facebook.  Ik dacht: ik maak een afspraak, baad het niet, dan schaad het niet. Er werd meteen op gereageerd door Danielle. En dat was fijn, want de nood was hoog. Ze gaf me meteen vanaf de eerste afspraak een warm gevoel van binnen en ik voelde me gehoord en begrepen. De healingsessies heb ik als heel prettig ervaren. Je ligt lekker ontspannen en het helpt ook echt. Het heeft me veel rust en inzicht gegeven over mezelf, over hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ik vind het zeker een aanrader voor iedereen, of je nu klachten hebt of niet.


Vrouw, 64 jaar:
Via Facebook kwam ik bij Danielle terecht. Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn werk, ik had een vol hoofd, en ik voelde me over her algemeen best wel ontevreden. Na drie sessie kan ik zeggen dat ik me totaler voel, ik heb meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. En het tevreden gevoel dat ik na de tweede sessie in mijn lijf heb gekregen is gebleven. Fijn!


Vrouw, 40 jaar:
Vorige week ben ik bij Danielle geweest voor een energiebehandeling. Ik heb al heel lang last van mijn linkerschouder. Ik had het vermoeden dat deze klachten niet alleen lichamelijk zijn, maar ook psychisch. Ik vind het lastig om mezelf neer te zetten zoals ik ben. Van naturen ben ik erg bescheiden. Danielle bevestigde dat dit zeker een oorzaak kan zijn van mijn klacht. Daar was ik eigenlijk heel blij mee. Ik kreeg een stukje herkenning. Voor de lichamelijke klachten ben ik geregeld bij de fysio geweest. Ik was dan tijdelijk van de pijn af. Nu heeft Danielle me behandeld. Meteen begon mijn linkerkant van mijn lichaam warm te voelen en te tintelen. Een heel fijn gevoel.  Na de behandeling hield dit warme en tintelende gevoel de hele dag aan. En de dag erop viel me op dat de pijn minder was en dat ik best tevreden ben met wie ik ben en dat ik dat ook mag uitdragen. Nu moet ik vooral dat laatste gevoel zien vast te houden. Mocht dit me niet lukken, dan weet ik waar ik terecht kan.


Vrouw, 39 jaar: Totaal niet wetend wat me te wachten staat, loop ik binnen bij de praktijk van Danielle. Even een intropraatje gedaan waarom ik een afspraak heb gemaakt en waar mijn behoefte ligt. Ik wil meer rust hebben en kunnen voelen in mijn chaotische leven en beter kunnen plannen. Ok,... ik ga liggen en Danielle begint met de sessie. Het ruikt lekker, er staat een ontspannen muziekje op en de rust voel ik meteen. Heerlijk! Na een half uur val ik bijna in slaap en ervaar ik allemaal witte lichtstippen tijdens de sessie. Ik doe mijn ogen open en vraag aan Danielle of ze met een zaklamp bezig is,…maar nee,…dat was het niet. Huh? Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Raar,… ik doe mijn ogen weer dicht, mijn schouders zakken en voelen de totale ontspanning.. Na de sessie ontwaak ik als het ware en zie het helder. Het creatieve kindsdeel in mij, wat de kop in is gedrukt door mijn ouders en de maatschappij, is ontwaakt. Ik leef mijn ik, ik leef mijn dromen,…en dat had ik voor de sessie nog niet gezien. Dank Danielle voor dit inzicht. Het is nu rustig en geordend en ik durf mezelf te zijn. Dank je wel!


Vrouw, 29 jaar: Mijn bezoek aan Danielle heb ik als zeer bijzonder ervaren. Sinds mijn spirituele transformatieproces in een stroomversnelling kwam, voelde het alsof mijn lichaam en geest de balans opnieuw wilde opmaken. Danielle is heel empatisch ingesteld waardoor ik me volledig open kon stellen. Al in de eerste paar minuten voelde ik direct de energie door mijn lichaam stromen; een zeer prettig en dynamisch gevoel. Langzaam durfde ik de controle los te laten en voelde ik letterlijk dat alle zwaarte uit mijn lichaam werd getrokken. Uiteindelijk landde ik in mijn lichaam; iets wat ik nooit eerder heb ervaren. Ik voel me na de behandeling gecenterd en geaard. Dichter bij mezelf en minder overprikkeld. Ook slaap ik veel dieper en ben ik minder aan het piekeren. Het voelt alsof ik mijn oude patronen nog meer achter me heb gelaten en een stap verder ben in mijn transformatieproces.


Vrouw, 61 jaar: Mijn echtgenoot kwam in contact met Danielle via Facebook. Ik wilde het wel proberen, maar ik dacht niet dat het me zou helpen tegen het slechte slapen. Na de 1e behandeling merkte ik niets. Ik lag nog steeds uren wakker. Na de 2e behandeling slaap ik zo goed dat ik niet eens weet wanneer mijn hoofd het kussen heeft geraakt. Bedankt Danielle, het is heerlijk om weer goed te kunnen slapen!


Vrouw, 42 jaar: Ik kwam bij Danielle als kennismaking met energie, ik had er geen ervaring mee. De sessie was heerlijk. Ik voelde de energie van zwaar, naar steeds lichter worden. Ze gaf me een duidelijke uitleg hoe het met mijn chakra’s gesteld was en wat mijn persoonlijke ‘actiepunten’ waren.  


Man, 58 jaar: Met reiki ben ik bekend; ik ben zelf reiki master. Maar voor wat ‘onderhoudswerkzaamheden’ ga ik graag naar Danielle toe. Ze gebruikt dan reiki en reconnective healing. Ik voel het altijd lekker stromen. Dan ben ik weer helemaal opgeladen!


Vrouw, 44 jaar: Wat voel ik me fijn na de behandeling! Gevoel dat ik de wereld weer aan kan.


Man, 55 jaar: Vanwege een burnout kwam ik bij Danielle terecht. Mijn hoofd liep over en ik kon maar niet tot rust komen. Ook had ik last van paniekaanvallen. Door de sessies bij Danielle heb ik meer rust gekregen. De paniekaanvallen zijn ook bijna verdwenen. De medicijnen kan ik nu gaan afbouwen. Ik voel me beter, rustiger, meer de oude ik.


Vrouw, 53 jaar: Ik kwam bij Danielle binnen met wat alleen basiskennis van reiki. Ik had last van verlatingsangst, was heel onzeker en onrustig. Maar van binnen wist ik eigenlijk wel wie ik was en wat ik wilde. Dat was ook de reden van mijn bezoek aan haar. Ik zocht rust. Na drie behandelingen kan ik zeggen dat ik verbaasd ben hoe ik voor mezelf opkom. Mijn omgeving is niet veranderd, maar ik zie en voel de dingen anders, met meer rust en zekerheid. De sessies zijn echt de moeite waard geweest. Bedankt Danielle, en bedankt Universe!


Man, 43 jaar: Het ontspannen gevoel dat ik had toen ik wegging is gebleven. Normaal gesproken moet ik mezelf helpen herinneren om gedurende de dag te relaxen, maar nu ging dat eigenlijk vanzelf. Ik heb de behandeling als erg prettig en fijn ervaren.


Vrouw, 40 jaar: De sfeer bij Danielle was zeer ontspannen en rustgevend. Zowel haar eigen uitstraling als ook de omgeving waarin zij haar behandelingen doet. Het was voor mij binnen enkele momenten na binnenkomst mogelijk om de drukte van het leven buiten te laten en te genieten van deze ervaring, ook al had ik geen idee wat er zou gebeuren. Danielle legde duidelijk en goed uit wat de bedoeling was en wat zij zou gaan doen. Aangezien ik dacht niet echt klachten te hebben, waren er niet echt aandachtspunten om te beginnen. Vrij snel voelde ik van alles gebeuren en stromen; ik kon heel diep ontspannen en alle stress loslaten. Na afloop viel het mij op dat de stijfheid die ik al een tijdje had gevoeld op een kleine plek in mijn onderrug veel minder was en dat mijn knie bij de volgende keer hardlopen veel minder snel moe werd. Het was een hele prettige ervaring. Bedankt Danielle.


Vrouw, 30 jaar: Toen ik de eerste keer bij Danielle kwam, had ik geen idee wat ik ervan kon verwachten. Ik was op aandringen van iemand (die regelmatig bij Danielle kwam) gegaan om het eens te proberen. De eerste keer was het heel onwennig, omdat ik telkens wilde weten wat zij nou deed en hoe ik me daarbij moest voelen. Wat me opviel was dat ik overal energie voelde stromen, door mijn hele lichaam. Achteraf merkte ik verandering in mijn lichaam maar voornamelijk in mijn hoofd. Hierin was het (zelfs na de eerste keer) veel overzichtelijker. Mijn gedachten leken wel geordend en de dingen die ik moest doen of beslissingen die ik moest nemen, waren niet meer troebel maar het werd ineens duidelijk welke richting ik op moest. Inmiddels ben ik 4 of 5 keer geweest en na elke sessie is dit telkens weer aan de orde. Heerlijk zo’n opgeruimde gedachtengang! Inmiddels wil ik graag 1 keer per maand bij Danielle langs gaan, door de Reconnective Healing heeft ze me dichter bij mezelf gebracht (wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik) en dat wil ik graag nog meer onderzoeken.


Vrouw, 60 jaar: De healings bij Danielle zijn heel bijzonder en fijn.  Ik voel overal en alles bewegen. Elke paar maanden kom ik even  langs voor een oplaadmomentje.


Vrouw, 33 jaar: Na een emotioneel ingrijpende gebeurtenis zat ik helemaal stuk. Het lukte me niet om het een plekje te geven. Ik had een heel kort lontje en veel last van PMS. Het resultaat na de eerste sessie was al verbluffend. Zelfs mijn man merkte het meteen. Ik ben nu veel rustiger , aardiger en het korte lontje is bijna helemaal verdwenen. De twee sessies waren heel rustgevend. Ik zag kleuren en voelde van alles stromen ook. Het heeft me gebracht waar ik op hoopte: rust, en weer lekker in mijn vel zitten.


Vrouw 63 jaar: Na mijn operatie bleef ik last houden van een soort pijnlijke ‘baksteen’ in mijn buik. Al tijdens de eerste behandeling voelde ik dat er van alles gaande was in die buik. Er is een heleboel rommel opgeruimd in heel mijn lijf. En die baksteen in mijn buik is ook verdwenen; heerlijk!


Vrouw 49 jaar: Ik kwam bij Danielle omdat ik zo onrustig was, ik kon mijn hoofd niet stil krijgen. Tijdens de behandelingen voelde ik de energie als een warme stroming door me heen gaan. Vooral in mijn bovenlichaam en door mijn keel. Het leek alsof Danielle een hand op mijn buik legde, maar dat bleek achteraf helemaal niet het geval, het was mijn gevoel geweest. Mijn armen en handen werden heel zwaar en leken bijna door de tafel heen te vallen. Ook leek het of mijn lichaam helemaal scheef getrokken werd. Ik heb de behandelingen (2x) als heel prettig ervaren. Het heeft me ook meer rust in mijn hoofd gegeven.


Vrouw, 42 jaar: Vanuit een druk ondernemensleven in Nederland neerstrijken in Bonaire om een tijdje niks te doen. Dat viel nog niet mee! In mijn gedachten zou het heerlijk zijn, maar in de praktijk liep ik behoorlijk tegen mezelf op. Danielle hielp en helpt me af en toe om weer terug te keren bij mezelf en om weer helemaal met twee benen op de grond hier te zijn. Langzaam maar zeker verder zakkend in het tempo van het eiland. Zeker een aanrader!!


Vrouw, 41 jaar: Na de bespreking van mijn ‘actiepuntjes’ heb ik vandaag ook een beslissing durven nemen. Het gaf me net dat extra zetje. Ik heb de behandeling als heel mooi ervaren. Vooral toen je de energie  van jou via mijn voeten naar binnen liet stromen. Wauw!


Vrouw, 55 jaar:  Zowel prive als zakelijk was ik helemaal vastgelopen, ik kon geen beslissingen nemen of knopen doorhakken. Nou, daar is verandering in gekomen hoor! Tijdens de sessies is er flink opgeruimd in mijn bovenlijf; zwarte troep  stroomde eruit. Pas na de derde sessie werd dat minder. Inmiddels heb ik meer lucht in mijn hoofd en ben ik veel helderder en rustiger. Ik heb een aantal ingrijpende beslissingen kunnen nemen. Echt stappen gemaakt dus, voel me super!


Vrouw 37 jaar: Ik ben pas 1 keer bij Danielle geweest, maar ik voelde de energie meteen al enorm goed stromen! Ik zag kristallen en kleuren voorbij komen, en ook personen. Er is flink wat gebeurd in die ene sessie, flink opgeruimd. De manier van healen van Danielle vind ik heel down to earth, heel authentiek.


Vrouw, 63 jaar: Een enthousiaste vriendin gaf me het adres van Danielle en ik heb inmiddels drie behandelingen gehad. Het voelt heel goed. Het resultaat is dat ik me veel rustiger voel in mijn lichaam en hoofd. Ik kan alles makkelijker op een rijtje zetten, ben zekerder van mezelf en in balans nu. Dank je wel Danielle!