De sessie

Een sessie bij mij duurt ongeveer een uur. We beginnen met een intake en een kop thee. Daarna mag je plaatsnemen op de behandeltafel. De kleding blijft gewoon aan, alleen je schoenen gaan uit. Als je lekker ontspannen ligt, gaan we beginnen. Ik ga contact maken met jou, met je energieveld en met je essentie (ziel). Ik zal je soms even zacht aanraken, maar dat gebeurt alleen na jouw instemming. Tijdens de sessie praten we niet met elkaar zodat ik me volledig kan concentreren op wat er door mag komen. Dat kan energie zijn, maar ook licht, informatie en inzichten.

Tijdens de sessie is het enkel van belang dat je je openstelt voor wat zich aandient. Verwachtingen of de hoop op een bepaald resultaat zal de healing alleen maar in de weg zitten.

Geen enkele sessie is hetzelfde en iedereen ervaart een healing anders. De één voelt zich heel diep ontspannen, de ander ziet kleuren of beelden, voelt een energiestroom, een zwaar of juist licht gevoel, ervaart een verdrietig of juist blij gevoel, en weer een ander merkt een verandering van smaak of geur. De informatie die ik tijdens de sessie ontvang, deel ik na afloop met je. Ook is er ruimte om jouw ervaring te bespreken.

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt bij mij op tafel? Je kunt HIER kijken voor een aantal reacties van mijn clienten.

Ervaar je een belemmering om de praktijk te bezoeken, dan kan ik ook een healing op afstand geven. Hiernaast kun je  lezen hoe zoiets in zijn werk gaat.

 • Reconnective Healing

  Reconnective Healing heeft als basisdoelstelling jou weer evenwicht te brengen. Het onderscheidt zich echter van andere healingmethodes (tai chi, qigong, chiropractie, yoga, acupunctuur, reflexologie etc.) door het omzeilen van lichaamsposes, naalden, meridianen en technieken, door direct in verbinding te zijn met de universele helende intelligentie.

  Reconnective Healing gaan dus niet over het sturen van energie, manipuleren van het lichaam of op een andere manier proberen een genezing af te dwingen. Het opent simpelweg een deur voor jou om doorheen te gaan en datgene te ontvangen wat jij nodig hebt: een unieke healing ‘op maat’, aangepast door de intelligentie van het universum.

 • Trance Healing

  Bij Trance Healing maak ik contact met jouw gidsen, engelen, overledenen of andere spirits. Deze hebben vaak boodschappen voor je en willen die met liefde komen overbrengen. Ook sturen ze (via mij) helende energie die weer gebruikt kan worden op de tafel. Bij Trance Healing gaat het niet om overleden oma’s die jou een bloemetje willen geven, maar om levenslessen die geleerd mogen worden.

 • Aura-/chakra healing en balancing

  Je energetische lichaam bestaat uit een aantal lagen. Je fysieke lichaam (je lijf) is het duidelijkst zichtbaar en voelbaar. Maar er zitten om en in je fysieke lichaam nog meer energielagen. Al die lagen bij elkaar wordt je aura genoemd.

  Als de energie ongestoord tussen al deze auralagen kan stromen, ben je volledig in balans. Door ziekte, stress, slechte voeding, medicatie of negatieve overtuigingen ontstaan er blokkades in deze lagen. De energie stroomt dan niet lekker meer en zet zich letterlijk vast. Als deze situatie voortduurt, ga je klachten ervaren. Aan de hand van het soort klachten, is vaak ook te achterhalen waar de energie zich vastzet. Tijdens een sessie kijk ik waar de energie vastloopt en zorg ik dat het weer gaat stromen; iets wat voor jou meteen positief voelbaar en merkbaar is.

 • Healing op afstand

  Ervaar je een belemmering om naar me toe te komen voor een healing? Geen zorgen; een healing werkt ook op afstand. Alles is namelijk energie en verbonden via een groot energieveld. Doordat ik me tijdens een healing afstem op jouw eigen energieveld kan hier een uitwisseling en opschoning plaatsvinden.

  Hoe gaat een healing op afstand in zijn werk?

  We komen een tijdstip overeen waarop de healing plaatsvindt en je stuurt me vooraf een foto van jezelf (selfie via whatsapp). Ik bel je op het afgesproken tijdstip en we spreken dan je vraag door. Gedurende 30/40 minuten lig je rustig op bed/bank en observeer je wat je voelt in je lichaam. Na afloop hebben we opnieuw contact om de sessie door te spreken.

 • Bijwerkingen

  Soms kun je na de sessie een soort ‘bijwerkingen’ ervaren. Je lichaam is dan aan het wennen aan het nieuwe evenwicht en heeft even tijd nodig om zich hieraan aan te passen. Je gaat afscheid nemen van alles wat niet meer bij je hoort; een soort detoxen, zeg maar. Je zou dit tijdelijk kunnen merken aan een ander slaappatroon of andere ontlasting, hoofdpijn, emoties die loskomen, duizeligheid of een wazig gevoel. Misschien nemen je klachten eerst nog wat toe voordat ze verminderen. Dit duurt meestal hooguit een paar dagen. Misschien heb je hier allemaal geen last van, maar hou er rekening mee dat het kan gebeuren. Mocht je toch ongerust zijn of het niet vertrouwen, dan kun je altijd contact met mij opnemen, of je huisarts. Op eigen houtje verandering aanbrengen in je medicatie of behandelingsplan is ook niet de bedoeling; dit kan echt alleen in overleg met je (huis)arts.

  Probeer de dagen na de sessie goed voor jezelf te zorgen. Dat betekent: voldoende rust nemen, veel water drinken en luisteren naar je lichaam. Ga niet over je grenzen heen en geef je lijf de kans zich aan te passen aan de nieuwe balans. Op die manier helpt je om alles wat loskomt zo snel mogelijk kwijt te raken.

Healing sessie

60